MENÜ
Önerilenler

Avadanlık Nedir?

Avadanlık Nedir?

Avadanlık raflarınızda ürünleri sunarken düzenli ve pratik bir kullanım vadeder. Ayrıca Tamirat ve bakım işlerini yürüttüğünüz alanlarda daha rahat çalışabilmeniz için avadanlık tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünler atölye, garaj ve depo alanlarınızda da son derece kullanışlı bir organizer olarak kullanılabilir. Farklı aletleri düzenli şekilde yerleştirebilir ve kullanabilirsiniz.

Plastik avadanlıklar güçlü gövde yapıları sayesinde dayanıklıdır. Bu yüzden kanca, vida, somun gibi ekipmanları muhafaza etmek için en doğru seçimler olacaktır. Üstelik plastik avadanlık ürünlerimiz son derece ekonomik ürünlerdir. Avadanlık seçimleriniz farklı boyutlarda tasarlanmaktadır. Ayrıca ihtiyacınıza göre tek ya da çok katlı modeller tercih edebilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek eşyalarınızın yoğunluğu ve türüne göre en uygun avadanlığı sipariş edebilirsiniz.

 

Mekandan Tasarruf Sağlayacağınız Avadanlık Ölçüleri

Avadanlık ölçüleri kullanım alanınıza uygun olarak seçilmelidir. Avadanlık standı pratik ve işlevsel tasarımlarıyla aradığınız tüm malzemeleri kolayca bulma konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Farklı boyutta cepleri ve çekmeceleri sayesinde ürünlerinizin boyutlarına göre muhafaza edilebilmesini sağlar. Şeffaf kapaklı modelleri tercih ederseniz çekmeceyi açmadan içindeki ürünü görebilirsiniz. Dayanıklı plastik ürünler ise ürünlerinizi sağlam şekilde saklarken ürünlerinizin daha hafif olmasını da sağlayacaktır.

Sizin için özel olarak ürettiğimiz avadanlıklar takıp çıkarabileceğiniz parçalarıyla farklı kullanım seçenekleri vadetmektedir.  İsteğinize bağlı olarak küçük, orta ya da büyük boy kutulara sahip ürünler tercih edebilirsiniz. Sizin için özel olarak ürettiğimiz avadanlık modelleri saklama alanından tasarruf sağlamanıza yardımcı olur.

 

Plastik Avadanlık Bakımı Nasıl Yapılır?

Avadanlıklar muhafaza ettiğiniz aletlerin ağır yapısına dayanıklı ürünler olduğu için gövdeleri sağlamdır. Ayrıca bölümlerini boşaltarak kolayca temizleyebilirsiniz. Koku oluşumunun önüne geçmek ve suyun kısa sürede kuruyabildiği plastik avadanlık modelleri sildiğinizde hijyenik yapısını koruyacaktır. Bu ürünler çok sayıda vida, çivi ve somon gibi yardımcı ürünleri biriktirmenizi sağlamaktadır.

Avadanlıkların kapaklarına ya da iç kısımlarına hangi özelliklere sahip ürünleri koyduğunuzu belirten etiketler yapıştırarak daha işlevsel bir kullanım sağlayabilirsiniz. Avadanlık bakımı nemli bir bezle silindikten sonra kurulanarak gerçekleştirilebilir. Düzenli olarak hijyenik yapısını korursanız uzun süre sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan avadanlık türünü satın alabilmek için hemen bizi arayın ve ekiplerimiz istediğiniz ölçüde bir ürünü sizlere teslim etsin.

 

E-Bültene katılın ! Sektördeki tüm yeniliklerden haberiniz olsun.